Music

Euphoric Monday #8 – Hardstyle Report Spotify Playlist

Omdat je maandag wel een sprankeltje euforische hardstyle magie kan gebruiken. Onze favorieten, in een heerlijkSpotify playlist. Iedere maandag wordt hij aangevuld met een nieuwe plaat. Met deze week: Code Black – Pandora.

Bijgekomen van het oranje weekend? Of ben je nog steeds superbrak? Hoe dan ook, met deze plaat brengen we je even terug naar 2013. Toen vijftig procent van Bioweapon deze iconische hardstyle knaller maakte. “You are now entering, Pandora.” Als je hier geen zomerfestival-gevoel van krijgt weer ik het ook niet meer. Euphoric vibes all over the place. Enjoy!

Tags
Show More

Viktor Diets

IT’er van beroep, hardcore gamer, technerd en fulltime hardstyle addict. This heart started beating at 150 BPM! Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de laatste trends en kent de dj’s nog nét niet bij hun lievelingskleur.
Close