MusicUitgelicht

Euphoric Monday #3 – Hardstyle Report Spotify Playlist

Omdat je maandag wel een sprankeltje euforische hardstyle magie kan gebruiken. Onze favorieten, in een heerlijkSpotify playlist. Iedere maandag wordt hij aangevuld met een nieuwe plaat. Met deze week: Frontliner ft. Katt Niall – (We Are) Indestructible.

Een heerlijke toevoeging aan onze Euphoric Monday-playlist. Dit nummer haalt je uit iedere dip. Op welke dag je ook wakker wordt. De vrolijke melodie en goede bass, gecombineerd met de uplifting lyrics, zorgt voor een precies die vibe je op maandag nodig hebt. Of je nu op de fiets zit, in de sportschool staat, aan het werk of studeren bent, zodra deze track op maximaal gaat, begint de energie door je heen te stromen. Alsof je de hele wereld aan kunt. “We are indestructible.”

Tags
Show More

Carmina Wassink

Hardstyle en Hardcore lover. Brengt doordeweeks door in de schoolbanken, om in de weekenden land en wal af te gaan voor de beste feestjes. Staat altijd klaar om vol gas te gaan op de heerlijkste beukplaten. Just living in the moment.
Close