Music

Euphoric Monday #2 – Hardstyle Report Spotify Playlist

Omdat je maandag wel een sprankeltje euforische hardstyle magie kan gebruiken. Onze favorieten, in een heerlijke Spotify playlist. Iedere maandag wordt hij aangevuld met een nieuwe plaat. Met deze week: Headhunterz & Sound Rush ft. Eurielle – Rescue Me.

Het nieuwe Headhunterz album is uit. Tien nieuwe pareltjes, als afsluiting van zijn grote ‘Return’ hoofdstuk. Een samenwerking met Sound Rush was, na de support van Heady en het overnemen van de HARD with STYLE podcast wel te verwachten. En wat een lekker plaatje is daar uitgekomen! De stijlen van beide artiesten komen perfect samen in deze sferische plaat. Een heerlijke feel good melodie, in combinatie met de betoverende stem van Eurielle, Dragon Born-achtige invloeden en kippenvel breaks. Wat een meesterwerk!

Tags
Show More

Nick

Door de weeks op kantoor, founder en developer bij Rave Media, 's weekends het allerliefst op stap. “Never leaves, goes home early!”
Close