Music

Deenis – Karnaval Festival Mixtape #WoensdagHakdag

Woensdag. En na de zware dinsdagdip van X-Qlusive Frequencerz is het tijd voor wat gas d’r op. Haal je gekste carnavalsoutfit van zolder en hos met ons mee, dwars door de week heen.

De combinatie van meebrullers en hardstyle is ons goed bevallen, want aanstaande zaterdag staan we namelijk op Karnaval Festival. Tijd voor wat echte Brabantse Gezelligheid. En om te zorgen dat jij zaterdag uit volle borst kunt meezingen met knallers als ‘Schatje, mag ik je foto?’ en ‘Zachte G, Harde kick’, hier alvast wat huiswerk. Breek met ons de week doormidden en ga het komende half uur maximaal op deze überfoute Karnaval Festival mix van Deenis.

Source
Bron foto: Karnaval Festival
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close