NewsUitgelicht

It’s here. De aftermovie van Defqon.1 Weekend Festival 2017

Hardstyle is a feeling. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Zodra de muziek start, klopt ons hart mee op de maat van de muziek. De melodie, bass en kick zit zo diep. Om maar met een echte klassieker te citeren: “I keep on searching that feeling for more. Music made the addict in me.”

Maar er is één ding dat ons echt tot tranen kan roeren. Defqon.1 Weekend Festival. Ieder jaar weer. Bij de gedachten alleen al, gaan al onze haren overeind staan. We kunnen nu wel weer gaan uitleggen waarom deze editie zo vet was, maar dat doen we niet. Beelden zeggen in dit geval zoveel meer dan woorden. Voordat we overgaan op een nieuwe editie, de Q-dance Travel-sale, de kaartverkoop, het thema en het nieuwe anthem, blikken we nog één keer terug op dit legendarische weekend: 15 Years of Defqon.1. Het is tijd voor de aftermovie.

Wij hebben ‘m gisteren al mogen zien, tijdens de voorvertoning in Pathé ArenA. Onwijs gaaf om een aftermovie eens op deze manier te zien. Echt een compleet andere beleving! In plaats van popcorn geknisper, hoorde je in zaal elf enthousiaste diehards keihard losgaan. Luid geklap, ingehouden adem en zo’n honderd harten die mee kloppen op de maat van de muziek. Elf minuten lang ultiem genieten.

Ben je er klaar voor? Zet je volume op maximaal en ga er even voor zitten. Van het opbouwen van je tentje tot de legendarische Defqon.1 Legends op zondagavond. It’s here. De aftermovie van Defqon.1 Weekend Festival 2017. En hij is fucking fantastisch.

Source
Foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close