BlogsUitgelicht

Wanna play? DJmon op Hard Bass 2018

Wanna play? Wij dagen je uit voor een battle. Na alle uitgehongerde of verveelde CRAFTgotchi dj’s, is het tijd voor een nieuw spelletje. DJmon op Hard Bass 2018. Dit zijn de vier teams van Hard Bass, ieder met hun eigen superpower. Gotta catch ‘em all. Ben jij klaar om alle levels uit te spelen?

Team Blue

Team Blue is de binnenkomer waar je blij van wordt. Zodra je het GelreDome betreedt, komen de euforische hardstyle klanken je al tegemoet. Verwacht geen luide kick en scherpende screeches. Hun beste aanval? Isaac, Psyko Punkz, Sound Rush en Coone weten precies wat kippenvel is en betoveren je met de allermooiste platen. Team Blue is ijzersterk en divers. Waar Isaac voor de achtste keer op het podium van Hard Bass staat, is het voor megatalenten Sound Rush de eerste keer. Verwacht een set vol nieuw materiaal, meezingers en klassiekers. Een reden om op tijd binnen te zijn!

Team Green

Geloof jij in legendes? Want Team Green zit er vol mee. De eerste evolutie is in gang gezet. D-Block & S-te-Fan, Wildstylez, Zatox en Spirit of Hardstyle (Noisecontrollers, Atmozfears, Bass Modulators en Audiotricz) gaan de strijd aan en vallen aan met een heerlijke mix van euforisch materiaal en classics. Geen ander team kan je beter laten ervaren wat hardstyle inhoudt.

Team Yellow

Klaar voor het volgende level? Het bpm stijgt. De muziek evolueert van euforisch naar raw. Houd je van flink beuken, maar ook een mooie melodie? Dit krachtige team brengt je het beste van beide werelden; sfeervolle raw hardstyle. Bereid je voor op een snoeiharde bass en heerlijke melodieën van B-Front, Ran-D en Sub Zero Project. En met een zeldzame troef achter de hand, wordt Team Yellow misschien wel het bijzonderste level. Raw legend en teamlid Adaro zal namelijk het laatste half uur het podium beklimmen voor zijn eerste live-act ooit. En misschien wel de enige. Verwacht vuur. Letterlijk en figuurlijk, want bij het Hard Bass 2018 anthem hoort ongetwijfeld een dikke anthem show. Experience the power of The Rough Project.

Team Red

Warning! Dit level is alleen voor gevorderden. Ben jij de afgelopen levels zonder kleerscheuren doorgekomen? En zonder vals te spelen? Dan ben jij ready for total destruction. Want Team Red laat niets meer heel van het GelreDome. Met de fake drops en diepe, harde gated kicks verwoesten E-force, Rebelion en Delete de hele tent. Na ruim acht uur aan hardstyle en raw hardstyle, is het tijd voor de grote eindbaas. Het laatste half uur tilt het laatste teamlid, Radical Redemption, de nacht naar een bpm waar je u tegen zegt. On maximum speed! Durf je de strijd aan? En mis je geen enkele kickroll? Dan is Team Red het hoogtepunt van jouw avond.

Let op: Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Spaar jij ze allemaal?

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close