MusicUitgelicht

Headhunterz – Destiny #WoensdagHakdag

And the number one is… Headhunterz – Destiny. De comeback plaat van Headhunterz is door jullie verkozen tot de beste plaat van het jaar in de Q-dance top 100 van 2017.

Wat ons betreft is Destiny zeker niet de beste plaat van het afgelopen jaar, maar misschien wel de meest invloedrijke. Het publiek heeft in ieder geval gesproken en het is, hoe dan ook, een te gekke track. Perfect om deze eerste woensdag van het nieuwe jaar er keihard mee doormidden te breken. This music is our destiny!

Source
Bron foto: Headhunterz
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close