Music

Zatox – Winter #WOENSDAGHAKDAG

Winter is coming. Daar hoef je overigens niet net zoals bij Game of Thrones zeven seizoenen op te wachten, want morgen start officieel de winter. Oftewel; het festivalseizoen lijkt nog verder weg en ons leven wordt er niet bepaald makkelijker op. De feestdagen staan voor de deur en daarmee ook de bijkomende stress. Je hebt ongetwijfeld duizend weg te werken deadlines, de kerstinkopen zijn nog niet rond en iedere ochtend kom je rotter je bed uit. Een drie maanden durende winterslaap lijkt op dit moment de enige oplossing.

Herkenbaar? En kun je wel een beetje extra energie gebruiken? Zet dan je speakers voor de komende drie minuten op het allerhoogste volume, laat je omverblazen en breek de week keihard doormidden met deze heerlijke klassieker van Zatox.

#WoensdagHakdag

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close