Music

The Darkest Days by Hardstyle Report

Uitgesleed? Of kun je juist nog geen genoeg krijgen van die bergen sneeuw? Hoe dan ook, in deze donkere dagen is het goed om jezelf eens extra te verwennen. Met een lekker playlistje bijvoorbeeld. Zie je jezelf al liggen? Onesie aan, voor de knisperende open haard, terwijl een dampende mok warme chocomelk met slagroom op je wacht. Met natuurlijk keiharde hardstyle op de achtergrond. Harde, donkere, rauwe en melodieuze tracks. En je winterdepressie verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Van Zatox, High Voltage, Dark Pact en Wildstylez, tot de koning van donkere, melodische raw: B-Front. Alle tracks zijn geselecteerd op hun donkere sfeer, waardoor je je de komende drie uur even op een andere planeet waant. Heerlijk. Luister je mee? Dit zijn The Darkest Days by Hardstyle Report.

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close