MusicUitgelicht

Zany & Ran-D – Son of Torture (Public Enemies Remix) #WOENSDAGHAKDAG

Je staat op een feestje en wanneer deze plaat wordt opgezet, voel je de energie door je lijf gieren. Wat een lekker nummer. De kicks, de screeches, de bass, de melodie, ieder onderdeel van de muziek voel je in je hele lichaam. Je schreeuwt mee alsof je je longen nog niet genoeg kwaad had aangedaan. Lyrics die letterlijk uit je tenen komen. In de categorie van “THIS IS SPARTA.” Nou, dit is er één van.

Son of Torture. Wie heeft er nou niet met deze plaat meegeschreeuwd? Het legendarische origineel is natuurlijk van Zany en Ran-D, maar Public Enemies hebben er met een beetje hardstyle magic een heerlijke remix van gemaakt. Perfect om de week mee doormidden te breken dachten we zo. Hak je mee?

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close