Music

Bereid je voor op totale chaos met Angerfist

Klaar voor totale chaos? Omdat Hardstyle Report ook graag een tandje harder gaat, zijn we vanavond aanwezig op Angerfist – Creed of Chaos. En zeg je hardcore, dan zeg je Angerfist. Deze gemaskerde warrior is één van de grootste namen uit de hardcorescene. Met boekingen over de hele wereld, heeft hij een grote schare fans waarvan een deel zich vanavond in AFAS Live in Amsterdam verzamelt voor deze showcase.

Rauwe bassdrums, een duistere sfeer en heel veel maskers. Bereid je voor op deze flinke beuksessie met het Creed of Chaos anthem. Geniet van deze lekkere beuker en zorg dat je er vanavond bij bent.

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close