Music

Radical Redemption – The Radical Dome #WOENSDAGHAKDAG

Woensdag gehaktdag. Woensdag nog gehakt dag? Nu onze voeten officieel bijgekomen zijn van Thunderdome, is het tijd om deze week doormidden te breken en richting het weekend te hakken.

Aanstaande zaterdag openen de deuren van The Radical Dome, for the man himself. De koning van de kickrolls vult de zaal met twaalfduizend enthousiaste fans. En natuurlijk zijn wij daar bij. Maar geen feest zonder een vet anthem, moet Radical Redemption gedacht hebben. Dus ramde hij deze beuker in elkaar. En daar hebben we één woord voor: BRUTAL!

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close