PhotosUitgelicht

Qlimax 2017 – Temple of Light

Dertigduizend hardstyle fans reisden vanuit alle uithoeken van de wereld naar Qlimax om hun geloof te prediken. Met de muziek als de enige echte religie.

Je maakt intrede in een nieuwe wereld. Een wereld waar alle zorgen en problemen verdwijnen. Zou dit de hemel zijn? Je gaat op in de massa. Maakt deel uit van het grote geheel. Verbonden door de universele taal die hardstyle heet. Met de dj als de profeet die je door de nacht begeleid.

Na vijf minuten dansen, is je hartslag niet meer te onderscheiden van de bonkende beats. Je gaat door. Denkt niet meer na. Geniet. Je bent onoverwinnelijk. Op je allerbest. Je voelt hoe je batterij langzaam oplaadt. Je kunt de wereld weer aan. Verlicht door de hardstyle goden. Is er iets mooiers dan dit?

Heb je nu al heimwee? Dit is de magie van The Temple of Light. Qlimax gevangen in 38 foto’s. Kijk je mee? #ReliveQlimax

Tags
Show More

Roy de Widt

Fotograaf, party animal en altijd met mijn camera op zoek naar dat ene kippenvelmomentje. Een warrior in de maak. Loop de hele dag en nacht rondjes en ben de tent niet uit te slaan.
Close