MusicUitgelicht

Hardstyle Report Playlist #8 Qlimax Special

De donkerste dagen treden toe. Buiten wordt het grauw. Tijd om wat verlichting te zoeken in onze Temple of Light – het allermooiste indoor hardstylefeest ter wereld. Qlimax gaat verder dan uitblinkende sets of legendarische dj’s. Het is één nacht in een compleet andere wereld, een waanzinnige droom. And it’s coming closer.

Kun je nu al niet wachten? Knal het weekend in met deze Spotify Special. In deze playlist hebben we de heerlijkste tracks verzameld, om je helemaal klaar te stomen voor de Qlimax! Het wordt een legendarisch potje stampen. Tot in het GelreDome! Enjoy!

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close