NewsUitgelicht

Get wack, join the Frequencerz wolfpack

Get wack, join the wolfpack. Vele legendes gingen ze voor. Op 3 februari is het de beurt aan Frequencerz. Zij zijn, na Ran-D, de volgende die de samenwerking met Q-dance aangaan voor een eigen X-Qlusive. En dat hebben ze verdiend!

Medium raw. Melodisch met een lekker rauw randje. En andersom. Pepijn en Niels hebben hun eigen sound goed doorontwikkeld, staan al jaren op de grootste podia en zijn verantwoordelijk voor heel veel lekkere hits. Zeker na het maken van het Defqon.1 anthem kon een eigen X-Qlusive echt niet uitblijven.

De kaartverkoop gaat 25 november om 13:00 uur van start op Q-dance.com. Travel Packages inclusief tickets zijn al beschikbaar via Q-dance Travel.

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close