MusicUitgelicht

Hardstyle Report Spotify Playlist #4 Q-BASE Special

Ready to surrender to the music and 14 straight hours of raving? You better be…

Over vijf dagen verzamelen alle die hards zich op de verlaten militaire basis van Airport Weeze. Om samen met vrienden of vreemden onvergetelijke momenten te beleven en maximaal los te gaan op de dikste platen tot de zon weer opkomt. Hakken tot je er bij neervalt!

Ben jij klaar om de eindbaas van het festivalseizoen te verslaan? Kom de komende dagen alvast lekker in de mood met onze Hardstyle Report Spotify Playlist #4 Q-BASE Special. Van hardstyle tot frenchcore. Enjoy!

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close