MusicUitgelicht

Q-BASE Special #WOENSDAGHAKDAG

Rave on the edge and surrender to the music. Over drie dagen is het tijd om de eindbaas van het festivalseizoen te verslaan. Dat het geen makkelijke wordt, is geen geheim. Frequencerz lieten het vorig jaar al weten: “This is for the Die Hards only!” Omdat op Q-BASE alles net wat harder, sneller en extremer gaat, breken we deze week extreem hard doormidden. Veertien uur raven, from daylight in to darkness, vraagt namelijk om een speciale aanpak.

Om jezelf helemaal klaar te stomen voor dit nachtfestival waar geen geluidsrestricties en limieten gelden, het BPM gedurende het verstrijken de nacht alleen maar stijgt en we veertien uur lang moeten bewijzen dat we échte Die Hards zijn, hebben we deze Woensdag Hakdag een Q-BASE Special met alle anthems! Ready to rave on the edge?!

Source
Bron foto: Q-dance
Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close