Music

Noisecontrollers & Bass Modulators – Destination #WOENSDAGHAKDAG

Lekker stampen op je woensdag met de #WOENSDAGHAKDAG van Hardstyle Report. Vandaag hebben we een heerlijke plaat met de perfecte festival feeling om de week mee doormidden te breken. Onze bestemming voor aankomend weekend ligt binnen handbereik! Van vrijdag tot en met maandag gaan we tot het gaatje op één van de beste weekendfestivals: Destination Decibel. And there’s no going back!

Daarom kunnen we ook niet anders dan op deze woensdag, keihard losgaan op het Decibel outdoor 2017 anthem door Noisecontrollers & Bass Modulators. Zodat we zeker weten dat we hem van voor tot achteren helemaal mee kunnen blèren! Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

 

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close