Music

Clockartz – Delirium #WOENSDAGHAKDAG

Op deze druilerige woensdag, lijkt het meer maandag dan ooit. Of dinsdag dipdag. Het intense verlangen naar warme chocolademelk met slagroom, onder een dekentje op de bank Netflix kijken of een goede nacht stampen in een bloedhete zaal vol geweldige platen en lasers, is mega groot.

Maar omdat het toch écht woensdag is, we zin hebben om te hakken, het festivalseizoen echt nog niet voorbij is (hallo, het is nog augustus!) en er na regen fucking zonneschijn komt – ook al is het maar drie dagen, na een hele zomer regen – hebben wij speciaal voor deze Woensdag Hakdag dé plaat van het moment: Delirium van Clockartz! HAKSE! 

 

Tags
Show More

Birgit Roobol

Contentjunk, festival voyager en fulltime Duracelkonijn. Loopt rondjes en schrijft daarover, lult vijf kwartier in één uur (het liefst tegen vreemden op festivals) en is soms een tikkeltje rebels. "Want als er wind staat, ga je toch ook zeilen."
Close