Photos

Defqon.1 Weekend Festival 2017

De magie van Defqon.1 Weekend Festival is niet alleen de ijzersterke productie, het schitterende vuurwerk, de meest adembenemende stages, de beste dj’s en de mooiste platen; maar voor één weekend lang in een andere wereld zijn. In een droomwereld zonder zorgen of problemen. Waar alleen liefhebbers van de hardere stijlen leven en oranje bloed door de aderen stroomt. Even nergens aan denken, helemaal tot het gaatje gaan en dansen tot je voeten pijn doen. Of je nou dik, dun, Nederlands, afkomstig uit een ander land, hardcore, early, hardstyle, raw hardstyle, man of vrouw bent. DJ of bezoeker. We zijn Weekend Warriors. Alle 60.000. En we zijn de beste familie van de héle wereld.

Lees hier verder.

Tags
Show More

Roy de Widt

Fotograaf, party animal en altijd met mijn camera op zoek naar dat ene kippenvelmomentje. Een warrior in de maak. Loop de hele dag en nacht rondjes en ben de tent niet uit te slaan.
Close