Photos

RISE 2017 – This is Hard Dance

Er wordt flink geëxperimenteerd door dj’s en daar is ook echt de vibe naar. Regelmatig wordt er gejoeld, meegezongen en gesprongen. Wanneer de lichten in de zaal zakken en mooie melodielijnen over de dansvloer fladderen, gaan de kinnetjes omhoog, ogen dicht en worden handen reikend naar de hemel in de lucht gestoken. Dit publiek is gekomen voor een ontdekkingsreis langs de hardere stijlen. En ineens valt het op dat Air eigenlijk een hele fijne, intieme locatie is voor feestjes als deze.

Lees het volledige RISE – This is Hard Dance report hier.

Tags
Show More

Roy de Widt

Fotograaf, party animal en altijd met mijn camera op zoek naar dat ene kippenvelmomentje. Een warrior in de maak. Loop de hele dag en nacht rondjes en ben de tent niet uit te slaan.
Close